Beautyville
Υπενθύμιση: Κάθε μέλος κατά την εγγραφή του στο forum αποδέχεται ένα σύνολο κανονισμών, για τους οποίους κάθε μέλος φέρει την ευθύνη να ενημερωθεί. Ενημερώσεις των μελών για αλλαγές ή προσθήκες, θα γίνονται μέσω newsletter στα email των χρηστών. Σε περίπτωση παράβασης, θα τηρηθεί η πολιτική παραβάσεων που έχει οριστεί. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να απευθύνεστε στους συντελεστές του forum.

ZAO Makeup

View previous topic View next topic Go down

ZAO Makeup

Post by silvering on Sat Apr 22, 2017 11:55 am

Καιρός ν' αρχίσουμε να γράφουμε και για το φυσικό/βιολογικό μακιγιάζ.

Τη μάρκα αυτή τη γνώρισα πριν από κάποια χρόνια - την είχα βρει τυχαία σε ένα κατάστημα και αγόρασα το κονσίλερ. Στη συνέχεια την έψαξα και ενθουσιάστηκα τόσο με τα συστατικά και τη φιλοσοφία της που άρχισα να στέλνω απανωτά email στο Organic Brands, εξηγώντας τους τι είναι, για να τη φέρουν. Άργησαν λίγο, αλλά την έφεραν! Στο μεταξύ, πρέπει να νόμιζαν ότι έχουν να κάνουν με τρελή... cyclops

Θα ξεκινήσω από τα συστατικά. Τα προϊόντα δεν περιέχουν τα γνωστά συστατικά που συνήθως αποφεύγουμε, όπως σιλικόνες και parabens, όμως επίσης δεν περιέχουν και άλλα που συχνά αγνοούμε: ταλκ, συντηρητικά (το συντηρητικό που χρησιμοποιούν είναι ιονισμένα σωματίδια αργύρου), sodium benzoate (κλασικό συντηρητικό στα φυτικά/βιολογικά προϊόντα, προτιμώ όσο μπορώ να το αποφεύγω - δεν είναι πάντα εύκολο), επιβλαβείς αλκοόλες κτλ. Τα σωματίδια αργύρουν παρέχουν διπλό όφελος: βοηθούν το προϊόν να διατηρείται περισσότερο και παράλληλα παρέχουν αντισηπτική δράση στο δέρμα.

Κατατάσσεται στην κατηγορία skincare makeup, όπως και η Couleur Caramel, για την οποία θα ανοίξουμε άλλο topic, και εν μέρει η Jane Iredale. Σε αντίθεση δηλαδή με άλλες φυσικές μάρκες μακιγιάζ, τα προϊόντα δεν είναι κατασκευασμένα απλώς για να καλύπτουν τις ανάγκες μας στο μακιγιάζ και να μην κάνουν, όσο το δυνατόν, κακό στο δέρμα, αλλά επιπλέον περιέχουν ενεργά συστατικά που βελτιώνουν το δέρμα, λειτουργούν δηλαδή και ως skincare. Μεταξύ των 3 που ανέφερα, η ZAO υπερέχει στα συστατικά.

Μην περιμένετε όμως μακιγιάζ ανάλογο του συμβατικού. Ούτε την κάλυψη, ούτε τη διάρκεια, ούτε το effect που δίνουν τα κλασικά προϊόντα μακιγιάζ θα βρείτε. Για δέρματα όμως που δεν έχουν πολλές ατέλειες είναι υπεαρκετό αυτό που προσφέρουν, ειδικά αν χρησιμοποιείτε μακιγιάζ σε καθημερινή βάση. Ακόμα όμως και τα προβληματικά δέρματα θα ωφεληθούν με τον καιρό, αφενός γιατί αποφεύγουν συστατικά που επιδεινώνουν κάποιες καταστάσεις (π.χ. το ταλκ την ακμή) και αφετέρου γιατί το περιποιούνται. Στην αρχή μπορεί να σας φανούν δύσχρηστα και όχι τόσο αποτελεσματικά, ιδιαίτερα αν είστε συνηθισμένες σε πολύ καλυπτικά foundation και κονσίλερ ή φοράτε μακιγιάζ όλη μέρα, αλλά με τον καιρό θα συνηθίσετε τη χρήση τους. Τα προϊόντα σε μορφή πούδρας είναι πολύ πιο κοντά, ως προς το οπτικό αποτέλεσμα, στα συμβατικά προϊόντα.

Τα προϊόντα αλλά και τα συστατικά ξεχωριστά είναι Cruelty Free. Η εταιρεία φέρει το σήμα Leaping Bunny. Επίσης, τα συστατικά είναι non-GMO, ενώ όλα τα προϊόντα είναι vegan, εκτός των κονσίλερ, των lipgloss και των lipbalm που περιέχουν κερί μέλισσας.

Όμως, εδώ μια σημείωση: δεν είναι nickel free. Αυτό ισχύει γενικώς για όλα τα mineral προϊόντα, αυτά δηλαδή που περιέχουν mineral pigment. Γίνονται προσπάθειες να μειωθούν οι πιθανότητες εμφάνισης ιχνών νικελίου, με τη σταδιακή ένταξη φυτικών pigment, όμως καμία μάρκα mineral μακιγιάζ δεν μπορεί να το εγγυηθεί αυτό σε αυτή τη φάση. Όσες κοπέλες έχουν αλλεργία στο νικέλιο, θα πρέπει να εξετάζουν ένα προς ένα τα προϊόντα και τα συστατικά του καθενός πριν αγοράσουν mineral μακιγιάζ και ίσως χρειάζεται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία. Η ΖΑΟ, συγκεκριμένα, μειώνει πολύ τη χρήση mineral pigments, ώστε το ποσοστό νικελίου να μην ξεπερνά το 0,001% του συνολικού προϊόντος.

Δεν καταδικάζω τα συμβατικά προϊόντα μακιγιάζ, έχω πολλά και συνεχίζω να τα προτιμώ, ανάλογα το προϊόν, όμως προσπαθώ κατά το δυνατόν να εντάσσω και τέτοιες μάρκες, κυρίως όσον αφορά την κάλυψη (foundation, πούδρες, κονσίλερ κτλ.). Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα τη λογική των refill. Μάλιστα, στα υγρά προϊόντα προτιμώ πάντα τα refill, γιατί είναι πιο εύχρηστη η συσκευσία. Δυστυχώς, τα Organic Brands δεν φέρνουν refill σε όλα τα προϊόντα, με αποτέλεσμα να χάνεται και η λογική της οικολογικής συσκευασίας. Ελπίζω να το διορθώσουν μελλοντικά. Διαφορετικά, μπορείτε είτε να παραγγέλνετε από το εξωτερικό είτε να ζητάτε συγκεκριμένα ποια refill σας ενδιαφέρουν και να τα παραγγέλνουν εκείνοι για εσάς (υπάρχει μια προϋπόθεση: όταν σιγουρευτούν ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, θα σας ζητήσουν να τα προπληρώσετε πριν προβούν στην παραγγελία).

Τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει είναι:

Concealer: Δεν συγκρίνεται με το αγαπημένο μου Full Cover, όμως είναι πολύ καλύτερο από τα drugstore concealer που χρησιμοποιούσαμε κάποτε και υπάρχουν ακόμα. Έχει αξιοπρεπή κάλυψη, δίνει φως, δεν το νιώθεις καθόλου στο δέρμα, όμως είναι ελάχιστα patchy, οπότε χρειάζεται δουλίτσα στην εφαρμογή. Είναι ίσως από τα πιο απαραίτητα για όσες βάφονται καθημερινά (γι' αυτό και το φορούσα στην προηγούμενη δουλειά μου) για την περιοχή των ματιών, την οποία ούτως ή άλλως επιβαρύνουμε με άλλα προϊόντα και ταλαιπωρούμε με το ντεμακιγιάζ.

Primer (no 700): Λευκή βάση που γίνεται ένα με το δέρμα. Δεν το κάνει πιο φωτεινό, στην ουσία πρόκειται για ενυδατική κρέμα, αρκετά πηχτή. Στην πράξη είναι παρόμοια με το Hangover Primer της Too Faced, ίσως ελάχιστα λιγότερο αποτελεσματική, σαφώς ανώτερη ως προς τα συστατικά. Φυσικά δεν έχουν την ίδια υφή.

Foundation (no 701 και 711): Αρχικά δεν υπήρχε αυτή η απόχρωση. Το πιο ανοιχτό ήταν το Νο 701, που όμως ήταν αρκετά σκούρο για μένα και για πολλές κοπέλες θα έλεγα. Η απόχρωσή του είναι light-medium. Αργότερα, η εταιρεία δημιούργησε τη σειρά Ethnik, για να καλύψει τις ανάγκες ανθρώπων που δεν ανήκαν στον μέσο όρο. Το No 711 είναι ένα αρκετά ανοιχτό, neutral υποτίθεται (neutral-warm θα έλεγα εγώ) foundation. Έχει όμως αρκετές διαφορές με την κλασική σειρά. Ενώ το 701 είναι αρκετά κολλώδες και όταν το δουλεύεις στο χέρι σου και όταν το εφαρμόζεις στο πρόσωπο, πράγμα που μπορεί να ενοχλήσει αυτές με πιο λιπαρό δέρμα, το 711 είναι αρκετά πιο στεγνό και αφήνει πουδρέ αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Προσωπικά, δεν μου αρέσει αυτό. Το 701 με ενοχλούσε που ήταν τόσο κολλώδες, γιατί είχα 2 επιλογές: ή να περιμένω αρκετή ώρα μέχρι να στεγνώσει, ώστε να συνεχίσω το μακιγιάζ, ή να βάλω πούδρα, την οποία αποφεύγω όσο μπορώ, όμως έδινε την αίσθηση ότι θα έχει καλή διάρκεια. Το 711 είναι πολύ ξηρό για τα γούστα μου, καθώς πλέον αναζητώ πιο ενυδατικά foundation. Τονίζει όλα τα ξηρά σημεία κι αυτό το καθιστά ακατάλληλο για ξηρά δέρματα. Από την άλλη, δεν το νιώθεις καθόλου στο δέρμα και έχει αρκετά καλή διάρκεια. Είναι σίγουρα κατάλληλο για λιπαρά δέρματα. Θα επανέλθω όμως, όταν το χρησιμοποιήσω και το καλοκαίρι, που αναγκαστικά χρειαζόμαστε πιο ματ, πιο στεγνά foundation.

Compact foundation: Απόχρωση δεν θυμάμαι. Θυμάμαι όμως ότι το πήρα για contouring. Δυστυχώς, οι αποχρώσεις δεν είναι αυτό που βλέπουμε online. Πήρα μια αρκετά σκούρα, που βγήκε όμως πολύ φυσική. Θα μπορούσα δηλαδή να το φοράω το καλοκαίρι αν μαυρίσω και σίγουρα δεν είναι κατάλληλη για contouring. Είναι αρκετά στεγνό και σκληρό και χρειάζεται δουλίτσα για να εφαρμόσεις το προϊόν στο πρόσωπο. Δυστυχώς, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα, πέρα από μια μικρή δοκιμή, ώστε να πω την άποψή μου. Δεν έχει ωραία μυρωδιά.

Πούδρα: Έπαθα το ίδιο με το compact foundation όσον αφορά την απόχρωση. Πήρα την 3η ή την 4η στη σειρά και τελικά αποδείχθηκε αρκετά ανοιχτή για contouring, αλλά όχι τόσο ώστε να μπορώ να τη δοκιμάσω. Την έχω κι αυτή για το καλοκαίρι και μαζί με αυτή της Couleur Caramel είναι οι μόνες πούδρες που θα έβαζα στο πρόσωπό μου πλέον. Στο Organic Brands μου είπαν ότι είναι η απόχρωση που πουλάει περισσότερο, γιατί είναι η πιο φυσική, και βλέποντάς τη, καταλαβαίνω γιατί. Η πούδρα είναι λεπτή και έχει μια αίσθηση μεταξιού όταν τη δουλεύεις στα δάχτυλα. Είναι ακόμα ένα προϊόν που θεωρώ απαραίτητο για όσες βάφονται καθημερινά, γιατί οι πούδρες συνήθως περιέχουν ταλκ και είναι επίσης αυτές που επιβαρύνουν περισσότερο το δέρμα. Ακόμα κι αν δεν προτιμήσετε το foundation, μπορείτε σίγουρα να δοκιμάσετε την πούδρα.

Edit: Δεν πήρα την πούδρα για contouring, αλλά για ζέσταμα, αντί για bronzer δηλαδή, γιατί τα bronzer είναι shimmery. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε αυτό, τότε θα πρέπει να πάτε σε πολύ πιο σκούρα απόχρωση από αυτή που φαντάζεστε ότι σας κάνει. Υπάρχουν κάποιες φωτό με swatches online.

Έχω στη wishlist καιρό τώρα το ρουζ (το έχω δοκιμάσει στο χέρι, εξαιρετικό), το bronzer και ίσως τα κραγιόν, που επίσης έχω δοκιμάσει. Είναι αρκετά ενυδατικά, μοιάζουν λίγο με του Κορρέ, δεν έχουν όμως καθόλου γεύση (κάτι που με ενοχλεί σε τέτοια, ενυδατικά προϊόντα). Έχουν μικρή επιλογή χρωμάτων και κάποια είναι περλέ, αλλά τα πιο φυσικά χρώματα είναι πολύ ωραία.


Last edited by silvering on Sat Apr 22, 2017 12:27 pm; edited 1 time in total
avatar
silvering
Admin
Admin

Posts : 1535
Join date : 2016-03-24
Λοκέισο : Κοσμάρα μου

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by peggy1990 on Sat Apr 22, 2017 12:05 pm

θελω να παρω σιγουρα μια πουδρα απο εκει γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να παρω παλι με ταλκ και η sexy mama της thebalm τελικα δε μου αρεσει. θα ηθελα μια διαφανη ομως και για κατω απο τα ματια αλλα δε βλεπω να εχει..δεν ειμαι καλη στο να διαλεγω αποχρωσεις ονλαιν.
avatar
peggy1990
Αμαζόνα
Αμαζόνα

Posts : 1341
Join date : 2016-04-19

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by silvering on Sat Apr 22, 2017 12:25 pm

Ξέχασα να γράψω ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν SPF και δεν ξέρω πώς φωτογραφίζονται.

[You must be registered and logged in to see this link.] Όποια και να πάρεις από το 301 έως το 303 θα σε καλύψει. Η 301 ίσως παραείναι λευκή, γιατί δεν μου κάνει για διάφανη, αλλά οι άλλες δύο είναι φυσικές. Κοίταξα τώρα κι έχω την 303 τελικά. Είναι αρκετά ανοιχτόχρωμη. Αν είσαι από light και πάνω, τη χρησιμοποιείς άνετα. Δεν ξέρω πώς θα είναι κάτω από τα μάτια όμως, δεν βάζω ποτέ πούδρα εκεί. Ίσως σου κάνει η 301, αλλά το λέω με επιφύλαξη.
avatar
silvering
Admin
Admin

Posts : 1535
Join date : 2016-03-24
Λοκέισο : Κοσμάρα μου

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by peggy1990 on Sat Apr 22, 2017 1:18 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] Θα τη δοκιμασω τοτε. ευχαριστώ!
avatar
peggy1990
Αμαζόνα
Αμαζόνα

Posts : 1341
Join date : 2016-04-19

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by Mpetostokos on Sat Apr 22, 2017 4:43 pm

Άλλος καταραμένος όφις μας βρήκε μετά την πιπιπό και τα κολορπόπια. Δεν είμαι η Εύα ρε και δε θα υποκύψω στον πειρασμό όσο ωραία κι εμπεριστατωμένα κι αν τα γράφεις!
avatar
Mpetostokos
Moderator
Moderator

Posts : 1238
Join date : 2016-04-07

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by silvering on Sun Apr 23, 2017 6:25 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] Χαχαχα! Να μην υποκύψεις παρά μόνο αν χρειάζεσαι κάτι! Κι εγώ θα ήθελα να πάρω όλο το σταντ, αλλά δεν γίνεται.
avatar
silvering
Admin
Admin

Posts : 1535
Join date : 2016-03-24
Λοκέισο : Κοσμάρα μου

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by SafeFromHarm on Sun Apr 23, 2017 10:03 pm

Εγω προσφατα αγορασα το ρουζ τους το golden coral και σκεφτομαι καποια στιγμη να τιμησω με refill την αποχρωση brown pink που ειναι καφεροζ και υπεροχη. Μυριζει υπεροχα, δεν εχει talc και ειναι σε τοσο μεγαλη ποσοτητα που πιστευω οτι θα μου κρατησει μια ζωη. Το προβλημα ομως ειναι οτι οντως, στις φωτογραφιες του organic brands, οι αποχρωσεις εχουν ελαχιστη σχεση με αυτο που ειναι στην πραγματικοτητα.
avatar
SafeFromHarm
Admin
Admin

Posts : 9143
Join date : 2016-03-24
Λοκέισο : στα άδυτα του γιουτούμπ

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by silvering on Sun Apr 23, 2017 10:40 pm

Σε καμία online σελίδα δεν είναι σωστές οι αποχρώσεις. Μόνο σε blog post με swatches φαίνονται καλύτερα.

avatar
silvering
Admin
Admin

Posts : 1535
Join date : 2016-03-24
Λοκέισο : Κοσμάρα μου

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by Mpetostokos on Sun Apr 23, 2017 11:39 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] σημειώνω στο τεφτέρι μου όσα γράφετε κι όταν έρθει η ώρα θα συσκεφτώ με τον εαυτό μου και θα αποφασίσουμε ποια να διαλέξουμε, σίγουρα πάντως όλο και κάτι θα πάρω από αυτήν την εταιρία γιατί με καλύπτει απόλυτα απ'όλες τις απόψεις και σας ευχαριστώ και τις δυο που μου τη μάθατε!
Προς το παρόν προσπαθώ να τελειώσω το στοκ μου, έχω ακόμα προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης και μαλλιών και δε θέλω να πάνε άκλαυτα πριν τα δοκιμάσω καν Smile

ΥΓ: Σε περίπτωση που δεν το ανέφερα, χρησιμοποιώντας σωστά τις πρωτεΐνες μεταξιού έχω εντυπωσιαστεί I love you I love you
avatar
Mpetostokos
Moderator
Moderator

Posts : 1238
Join date : 2016-04-07

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by Satine on Mon Apr 24, 2017 4:03 pm

Τα ζαο τα έχω δει Πόκεμον,αν δεν τα αποκτήσω όλα θα σκάσω!
Δεν το 'χω καθόλου να εξηγώ προϊόντα,ωστόσο θα προσπαθήσω Sad

Έχω το makeup από την Ethnik σειρά το 710,μου έχει κάτσει καλά,ωστόσο ισχύει είναι αρκετά κολλώδες αλλά έχω βρει κολπάκι πριν το χρησιμοποιήσω,φροντίζω το δέρμα μου να είναι κάπως νωπό έπειτα από καθαρισμό για να μην κολλήσει σε ξηρά σημεία. Όσον αφορά την απόχρωση του είναι όντως κίτρινο αλλά επειδή υποφέρω από κοκκινίλες μου δίνει ομοιομορφία,κάλυψη ούτε για αστείο αλλά δεν με ενοχλεί γιατί δεν θέλω να καλύψω κάτι άλλο. Επίσης, προοδευτικά έχω δει αλλαγή στο πρόσωπο μου μέσα σε αρκετό διάστημα που το φοράω,βλέπω πως λειτουργεί όντως ως skincare makeup.

Τρελάθηκα με το highlighter,μου θύμισε το champagne truffle της σοκολατόμπαρας μόνο που έχει χρυσούς υποτόνομους. Το μπρόνζερ 341 εξίσου καταπληκτικό-εκπληκτικό με αρκετά φυσικό sunkissed αποτέλεσμα. Και τα δυο έχουν βουτυρένια υφή χωρίς τρελό kickbac,επειδή δεν έχουν ταλκ δεν ξανά έβγαλα καρούμπαλα στα μάγουλα μου. Επόμενες αγορές σίγουρα το κονσίλερ,μια πούδρα,ρουζ και την βάση αλλά την άφησα γιατί για καλοκαίρι βάζω ροσβέντα.

Έχω τιμήσει και Couleur Caramel,σε άλλο τόπικ θα τα πούμε! Γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη,δύσκολα θα την αλλάξω αλλά θα δοκιμάσω σίγουρα άλλες εταιρίες όπως Inika -άκουσα η Emma Watson τα προτιμά- δεν θέλω ούτε με σφαίρες τα συμβατικά μακιγιάζια!

όποια θέλει μπορώ να ανεβάσω φώτο
avatar
Satine
Moderator
Moderator

Posts : 1878
Join date : 2016-03-24

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by Mpetostokos on Mon Apr 24, 2017 4:22 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:Τα ζαο τα έχω δει Πόκεμον,αν δεν τα αποκτήσω όλα θα σκάσω!

χαχαχαχαχαχαχα σ΄το εύχομαι!
Τα εξηγείς πάρα πολύ ωραία και μου άρεσαν όλα όσα περιέγραψες. Εγώ ψηφίζω ναι για φωτο Smile
avatar
Mpetostokos
Moderator
Moderator

Posts : 1238
Join date : 2016-04-07

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by Satine on Mon Apr 24, 2017 4:28 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] Είσαι πολύ ευγενική I love you αλλά είμαι τέρμα άμπαλη στις περιγραφές γενικοτερα! Ωραία θα ανεβάσω όταν βρω χρόνο!
avatar
Satine
Moderator
Moderator

Posts : 1878
Join date : 2016-03-24

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by Mpetostokos on Mon Apr 24, 2017 4:42 pm

Καλέ [You must be registered and logged in to see this link.], πόσο πιο αναλυτικά και ξεκάθαρα να τα γράψεις; Ούτε αν τα είχα χρησιμοποιήσει εγώ η ίδια τα προϊόντα δε θα είχα τόσο σαφή εικόνα. Ανυπομονώ για τη φωτο Smile Smile
avatar
Mpetostokos
Moderator
Moderator

Posts : 1238
Join date : 2016-04-07

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by MaryHol on Mon Apr 24, 2017 5:10 pm

Το highlighter ειναι καταπληκτικο, απο οταν το πηρα δν βάζω αλλο.

MaryHol

Posts : 108
Join date : 2017-03-08

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by bibibo on Tue Apr 25, 2017 7:36 pm

Ω γκερς με ψησατε Κ εμενα, κάτι τέτοιο ήθελα τώρα που μου τελειώνει η cc, να παρω κάτι που θα είναι κ λίγο skincare,για ελαφρύ μακιγιάζ που κάνω τη μέρα,κ σκεφτόμουν να παρω καποια κορεατική bb αλλά τώρα με βάζετε σε διλημμα,μπορεί βέβαια να μιλάω για δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα αλλά σχωρατε με ειμαι λίγο παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια ηλιθιότητας Η κακόμοιρη vana
avatar
bibibo
Αμαζόνα
Αμαζόνα

Posts : 1869
Join date : 2016-04-06

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by Mpetostokos on Tue Apr 25, 2017 7:43 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote: σχωρατε με ειμαι λίγο παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια ηλιθιότητας Η κακόμοιρη vana

Είσαι αδερφή ψυχή εσύ.
Εκτός της ίδιας ηλιθιότητας, την ίδια απορία έχω κι εγώ.
avatar
Mpetostokos
Moderator
Moderator

Posts : 1238
Join date : 2016-04-07

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by bibibo on Tue Apr 25, 2017 8:02 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] wrote:
[You must be registered and logged in to see this link.] wrote: σχωρατε με ειμαι λίγο παραπάνω από τα επιτρεπτά όρια ηλιθιότητας Η κακόμοιρη vana

Είσαι αδερφή ψυχή εσύ.
Εκτός της ίδιας ηλιθιότητας, την ίδια απορία έχω κι εγώ.
Τα ηλίθια πνεύματα συναντώνται φιλενάδα lipstick
avatar
bibibo
Αμαζόνα
Αμαζόνα

Posts : 1869
Join date : 2016-04-06

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by silvering on Tue Apr 25, 2017 9:26 pm

Χαχαχαχαχα! Τι λέτε, βρε τρελές!

[You must be registered and logged in to see this link.] Πριν πάρεις foundation ΖΑΟ, κάνε μια επίσκεψη και στη σελίδα της Couleur Caramel. Έχει περισσότερες επιλογές. Θα ανοίξουμε topic, αύριο ελπίζω, οπότε ίσως σε βοηθήσει κάπως να διαλέξεις.
avatar
silvering
Admin
Admin

Posts : 1535
Join date : 2016-03-24
Λοκέισο : Κοσμάρα μου

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by bibibo on Tue Apr 25, 2017 11:45 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] ναι ναι,Εγώ για να καταφέρω να διαλέξω πρέπει να έχω μόνο μια επιλογή Razz πόσο μάλλον να αποφασίσω να το πάρω Razz Ευχαριστώ πάντως που μοιράζεστε τις γνώσεις σας!
Να αφήσω κατά μέρους τα Κορεάτικα δηλαδή,Ε?
avatar
bibibo
Αμαζόνα
Αμαζόνα

Posts : 1869
Join date : 2016-04-06

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by silvering on Wed Apr 26, 2017 12:00 am

[You must be registered and logged in to see this link.] Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω δοκιμάσει κορεάτικα (μπορεί και να μη θυμάμαι). Αλλά θα έλεγα να κάνεις μια δοκιμή και στα ευρωπαϊκά, γιατί το ασιατικό δέρμα είναι διαφορετικό και τα κορεάτικα προορίζονται κυρίως για τις δικές τους ανάγκες. Και τα ZAO και τα Couleur Caramel τα χρησιμοποιούν πολύ οι Ιταλίδες, που δεν έχουν μεγάλες διαφορές μ' εμάς ως προς τις ανάγκες τους και το δέρμα τους.
avatar
silvering
Admin
Admin

Posts : 1535
Join date : 2016-03-24
Λοκέισο : Κοσμάρα μου

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by bibibo on Wed Apr 26, 2017 12:28 am

Ναι αλλά τις βλέπεις τις ασιατισσες που είναι 40 χρόνων Κ φαινονται 16 Razz χαχαχχα
Γκεεερ σε μερσω πολύ!θα περιμενω κ το καινουριο τοπικ!
avatar
bibibo
Αμαζόνα
Αμαζόνα

Posts : 1869
Join date : 2016-04-06

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by peggy1990 on Wed Apr 26, 2017 1:03 am

δε τα εχω ψαξει ολα τα κορεατικα, αλλα πχ τα tony moly δεν εχουν και τα καλυτερα συστατικα, εχουν παραμπενς και χιλια δυο αλλα,οποτε δεν τιθεται θεμα συγκρισης με τ ζαο. Καλα τις κορεατισες δε τις βλεπει ο ηλιος ουτε στο σπιτι τους, κλεινουν μεχρι και τα παντζουρια για να μη μαυρισουν καθολου, για αυτο και ειναι αρυτιδιαστες.
avatar
peggy1990
Αμαζόνα
Αμαζόνα

Posts : 1341
Join date : 2016-04-19

Back to top Go down

Re: ZAO Makeup

Post by Gigipika on Sun Jul 02, 2017 8:21 pm

Καλησπερα κοριτσια,το foundation απο Ζαο θεωρειτε αξιζει τα χρηματα του? θελω μετρια καλυψη αλλα κατι ενυδατικο .Αλλιως ποιο αλλο κρουελτι φρι θα προτεινατε?
avatar
Gigipika

Posts : 26
Join date : 2017-06-13

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum